خرید رپورتاژ آگهی

Wiki Article

شاهان هخامنشی از جمله کوروش بزرگ، تسامح مذهبی داشتند و مردم را در انتخاب دین و خدای خود آزاد می‌گذاشتند.

 او دارای اراده‌ای قوی و عزمی راسخ بود. داریوش مسئولان کشوری، امیران لشگری و دیگر مدیران را به دقت انتخاب می‌کرد و در این زمینه بسیار حساس بود.

مطلب مشابه: نگاهی بر زندگی داریوش بزرگ، شاهِ جهان؛ بیوگرافی از لحظه تولد تا مرگ

فرماندهان دربار سامانی اغلب معاونان خود را از میان بردگان ترک انتخاب می‌کردند.

هخامنشیان (تاریخ، زبان، پرچم و نقشه ایران در دوره هخامنشی)

بدون شک نوشتن در مورد این سلسله در یک مقاله به اختصار، کار آسانی نیست؛ زیرا حرف‌های زیادی برای گفتن باقی می‌ماند. ما در اینجا تلاش کردیم تا مهم‌ترین حوادث این سلسله را به اختصار، برای شما بازگو کنیم. شما هم نظر خود را درباره سلسله هخامنشیان با کاربران کجارو به اشتراک بگذارید.

اوج قدرت سیاسی هخامنشیان در دوره داریوش هخامنشی بود. داریوش شاهی واقع‌بین و دوراندیش بود. او دارای اراده‌ای قوی و عزمی راسخ بود. داریوش مسئولان کشوری، امیران لشگری و دیگر مدیران را به دقت انتخاب می‌کرد و در این زمینه بسیار حساس بود.

پادشاهان هخامنشی در کتیبه‌های خود از اهورامزدا نام برده و او را به‌عنوان آفریننده زمین و آسمان‌ها مورد احترام قرار داده‌اند. طبق گزارش گزنفون، کوروش از دین‌مردانی که مغان نام داشتند برای اعمال دینی بهره می‌برد.

 با ناتوانی دولت ایلام، نفوذ خاندان پارس به خوزستان و بخش‌های مرکزی فلات ایران گسترش یافت.

پارس‌ها هم‌زمان با مادها به بخش‌های باختری ایران سرازیر شدند و پیرامون دریاچه ارومیه و منطقه اردلان جای گرفتند.

کوروش و داریوش، پادشاهان بزرگ هخامنشی به اهورامزدا، آفریننده زمین و آسمان‌ها، معتقد بودند

به هنگام بار در دربار نیز افراد این گارد نزدیک‌تر از دیگر سپاهیان به شاه می‌ایستادند؛ چون پاسداری از شاه وظیفه اصلی آن‌ها بود، فقط هنگی که قبضه نیزه‌هایشان زرین بود مجهز به سپر بودند.

ایران کشوریست که اقیلم چهار فصل دارد، بنابراین در هر ماه از سال و هر فصل که قصد بازدید از شهرهای مختلف ایران را داشته باشید، می‌ توانید سفر خود را آغار نمایید.

 مجموعه‌ای باستانی در مرودشت شیراز واقع شده که به نقش رستم شهرت دارد. این بنا آثاری از دوره عیلام، هخامنشی و ساسانی را دل خود جای داده است. اهمیت نقش رستم برای دوره هخامنشی، به‌دلیل وجود چهار آرامگاه دخمه‌ای است در سینه کوه رحمت حجاری شده. این رجوع به مقاله آرامگاه‌ها متعلق به چهار پادشاه هخامنشی، داریوش اول، خشایارشاه، داریوش دوم و اردشیر یکم هستند.

Report this wiki page